Bananpandekager - grundopskriften (6+ mdr.)

Bananpandekager er vist efterhånden en klassiker i mange hjem - især til baby. Med god grund, synes jeg. For de er dæleme også megalækre - og meganemme at klaske sammen, selv på en onsdag morgen klokken kvart-i-kvalme!

 
Denne opskrift er en grundopskrift, som jeg har brugt i mange år - også før vi fik Karla. Jeg bruger desuden også denne opskrift, når jeg laver bananvafler. Så bager jeg simpelthen bare dejen i et vaffeljern. Ja, mere gør jeg ikke ud af det. Og det synes jeg er så skønt; at man kan forandre madens udtryk alene ved at bruge forskelligt grej. Et nyt look til maden kan pirre nysgerrigheden og appetitten (og det modsatte, selvfølgelig - men det lader jeg lige ligge her) - så sådan en lille forandring kan anbefales!
Nå, men inden jeg fabler løs om alt muligt andet - det var de pandekager, vi kom fra...


Bananpandekager - grundopskriften

Bananpandekager - grundopskriften

Giver cirka 4-6 stk.
Tid i alt: 15 min.
Kan fryses!
 

Ingredienser

 • 2 bananer
 • 2 æg
 • 1 dl havregryn
 • Fedtstof til bagning
 

For variation kan du fx tilføje:

 • 1 spsk kakao
 • Bær (ploppes på pandekagen inden den skal vendes første gang)
 • Vaniljesukker, kardemomme eller kanel
 • Chokolade (ploppes på pandekagen inden den skal vendes første gang)
 • 1 spsk kokosmel
... eller noget helt andet, som du godt kan lide. Og selvfølgelig ikke alle ovenstående ting på samme tid. Men det giver nok sig selv. Haha.
 

Fremgangsmåde

 • Blend hele molevitten til en ensartet dej.
 • Bag dejen på en pande eller i en toaster med pandekagejern/vaffeljern.
 

Velbekomme!

Indsend en kommentar