Bananpandekager - grundopskriften (6+ mdr.)
Bananpandekager er vist efterhånden en klassiker i mange hjem - især til baby. Med god grund, synes jeg. For de er dæleme også megalækre - og meganemme at klaske sammen, selv på en onsdag morgen klokken kvart-i-kvalme!
Denne opskrift er en grundopskrift, som jeg har brugt i mange år - også før vi fik Karla. Jeg bruger desuden også denne opskrift, når jeg laver bananvafler. Så bager jeg simpelthen bare dejen i et vaffeljern. Ja, mere gør jeg ikke ud af det. Og det synes jeg er så skønt; at man kan forandre madens udtryk alene ved at bruge forskelligt grej. Et nyt look til maden kan pirre nysgerrigheden og appetitten (og det modsatte, selvfølgelig - men det lader jeg lige ligge her) - så sådan en lille forandring kan anbefales!
Nå, men inden jeg fabler løs om alt muligt andet - det var de pandekager, vi kom fra...
Bananpandekager - grundopskriften
Giver cirka 4-6 stk.
Tid i alt: 15 min.
Kan fryses!
Ingredienser
-
2 bananer
-
2 æg
-
1 dl havregryn
-
Fedtstof til bagning
For variation kan du fx tilføje:
-
1 spsk kakao
-
Bær (ploppes på pandekagen inden den skal vendes første gang)
-
Vaniljesukker, kardemomme eller kanel
-
Chokolade (ploppes på pandekagen inden den skal vendes første gang)
-
1 spsk kokosmel
... eller noget helt andet, som du godt kan lide. Og selvfølgelig ikke alle ovenstående ting på samme tid. Men det giver nok sig selv. Haha.
Fremgangsmåde
-
Blend hele molevitten til en ensartet dej.
-
Bag dejen på en pande eller i en toaster med pandekagejern/vaffeljern.