Grødkugler (6+ mdr.)

Disse grødkugler er GENIALE til den selvstændige baby, som nægter grød og ikke er fan af at blive madet, da de er super nemme at spise med fingrene!

 
Grødkuglerne fandt jeg på en morgen, da jeg forsøgte at nytænke grøden til min lille grødhader og madningsmodstander. ;)
De er hurtige at lave - og så får lillefisen pludselig også den grød, som hun normalt aldrig gider. Det er altså en fed oplevelse - prøv det!


Grødkugler

Grødkugler

Giver cirka 8 stk.
Tid i alt: 10 min.
Ikke fryseegnet
 

Ingredienser

  • 1/2 banan, moset
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl modermælkserstatning/mælk
 

Fremgangsmåde

  • Rør alle ingredienser sammen til en grød. Brug en dyb tallerken, så grøden har en så stor overflade som muligt.
  • Giv grøden en tur i mikroovnen i cirka 6 minutter. Den skal blive fast på overfladen.
  • Tag grøden ud, når den er blevet fast.
  • Vend den ud på et skærebræt. Det er ligegyldigt, om den går i stykker.
  • Ælt grøden til en firkant, som du deler i 8 lige store dele.
  • Form de 8 dele til 8 kugler og servér dem med lidt frugtmos, frugt og bær, yoghurt eller hvad end du har lyst til.
 

Velbekomme!

2 kommentarer

  • Er de frysevenlige? 😍

    Celine
  • Hejsa,

    Super hjemmeside, og fra mælketand til madøre er bestilt. Så dejligt med inspiration og hjælp på det område.

    Lille spørgsmål ift denne opskrift.

    Hvis man ikke ejer en mikroovn, kan man så evt bare lave kuglerne af “tør” havregrød?

    Lotte Grigel

Indsend en kommentar