Grødvafler (6+ mdr.)
Disse vafler kan selvfølgelig også laves som pandekager - formen skal du ikke føle dig bundet af. De er mega nemme og - i min optik - den lækreste måde at få brugt en rest grød på.
Du kan bruge hvilken som helst grød, men det er vigtigt at den ikke er for "våd" -ellers skal du tilsætte lidt mere mel. Når dejen skal bages, er det i øvrigt vigtigt at bruge godt med fedtstof. Og hvis du bruger et vaffeljern, så lad være med at lette på toppen, fordi du bliver nysgerrig - lad vaffeljernet selv "sige til" (de fleste jern lyser grønt, siger "bip" eller lignenede) - ellers kan du risikere, at vaflerne ikke er færdige og hænger fast.
Grødvafler
Giver cirka 2-4 belgiske vafler
Tid i alt: 10-15 min.
Kan fryses!
Ingredienser
-
2 dl grød
-
1 spsk mel med top
-
1 banan, moset
-
1 æg
-
Fedtstof til bagning
Fremgangsmåde
-
Bland alle ingredienser sammen.
-
Bag dejen i et velsmurt vaffeljern - eller på en pande, som små pandekager.
Kan man undlade banan ? ☺️