Pandekager med butternutsquash og banan (6+ mdr.)
Disse pandekager blev til, da jeg havde en rest kogt butternut squash liggende i køleskabet, som skulle bruges. Du kan sagtens bruge hokkaido, gulerod eller sågar pastinak eller blomkål i stedet, hvis du har rester og føler dig eventyrlysten. 😉
Da der er forskel på vandindholdet i sådan nogle kogte grønsager, vil jeg anbefale, at du lige vurderer konsistensen på dejen, når den er færdig. Hvis den er meget våd, så tilsætter du bare lidt flere havregryn eller lidt hvedemel.
Jeg bruger i øvrigt oftest min Tefal Snack Collection toaster med pandekagejern til at bage pandekager i (det er derfor de bliver så ensartede). Det sparer mig tid, fordi jeg ikke skal holde øje med dem mens de bager. Så har jeg tid til at skære frugt, lave kaffe eller hvad det nu kan være. Hvis du bruger en toaster som mig, så husk at sætte den til at varme op inden du går i gang med dejen - så er den nemlig klar når du er klar til at bage. :)
Pandekager med butternut squash og banan
Giver cirka 4-6 stk
Tid i alt: 20 min.
Kan fryses!
Ingredienser
-
2 bananer
-
2 æg
-
8-10 stk kogt butternut squash på størrelse med en finger
-
1 dl havregryn
-
Smør/olie til bagning
Fremgangsmåde
-
Blend alle ingredienser.
-
Bag dem på panden eller i en velsmurt toaster.
-
Servér med smør, frugt, bær, frugtmos, grøntsagsstænger eller hvad du nu har lyst til.