Rösti (6+ mdr.)

Rösti er sådan en dejlig - lidt overset (?) - spise. De kan laves i mange variationer og serveres til mange forskellige ting - eller helt for sig selv. HAPS!

 
Disse er med sød kartoffel, men du kan også tilføje broccoli, revet gulerod, pastinak eller noget helt fjerde eller femte, hvis du har lyst!


Rösti

Rösti

Giver 5-8 stk.
Tid i alt: 30 min.
Kan fryses!
 

Ingredienser

  • 1 sød kartoffel, medium
  • 1 bagekartoffel, medium
  • 1 æg
  • 1 løg, lille
  • Fedtstof til stegning
 

Fremgangsmåde

  • Skræl kartoflerne og riv dem fint.
  • Vrid så meget væske ud af kartoflerne som muligt i et rent viskestykke.
  • Bland kartofler, æg og løg.
  • Form massen til små flade pandekager. Jeg synes, det er nemmest at gøre i hænderne, på et skærebræt. Så kan de ligge dér og vente til du har dem alle klar til stegning.
  • Steg dem på panden i rigeligt fedtstof - og vær forsigtig, når du vender dem, da de er lidt skrøbelige. De samler sig mere, når de køler ned.

Velbekomme!

Indsend en kommentar