Gaven, der bliver ved med at give

Annonce
Indlægget er oprindeligt udgivet i oktober 2021

 

Det udtryk passer virkelig, når det kommer til LittleUnBoxDet er i hvert fald det første, jeg kommer til at tænke på, når jeg tænker på alle de gode sager, som vi har modtaget siden vi fik den første box ind ad døren for over et år siden.

Karla med Design Letters klodser


Karla bliver lige dele overrasket og begejstret hver eneste gang, vi modtager en box fra LittleUnBox - og det allerbedste er, at begejstringen fortsætter!
 
Det vi har fået i boxene gennem tiden, har altid passet helt perfekt til Karlas alder og interesser. Men faktisk leger hun stadig med meget af dét, som hun fik i sin allerførste box. For mig vidner det om kvalitet. Og det gør mig glad at vide, at vi ikke bare modtager en masse juks, som vi ender med at smide i en kasse og aldrig får brugt.
 
Næ, tværtimod: Karla leger flittigt med især den fine legemad fra Mamamemo (flødebollerne og lagkagen er KÆMPE favoritter og vi bliver dagligt stopfodret med kage og "zokelade" 😆), kreatingene såsom modellervoks og fingermaling fra SES Creative og byggeklodserne fra Design Letters.

Karla leger med LittleUnBox

"WAUW MOR!"

 
Karla pakker altid begejstret op og hun nyder alt lige fra skumvaskeklude (jep) til Duploklodser - og det er simpelthen det bedste i verden at se hende så glad. Hun siger "waow mor, det' til mig" en milliard gange - stærkt efterfulgt af "åååååb!" ("åben den" 😉), selvfølgelig. Lille bisse.
 
Udover, at jeg (selvfølgelig!) kan leve højt på Karlas begejstring alene - plus, at det er fedt at tingene bliver værdsat rigtig, rigtig længe, så er det også bare enormt forfriskende at blive præsenteret for legetøj og produkter, som man måske ikke selv har tænkt på at købe.
 
Helt ærligt, så aner jeg ikke en dyt om, hvad der hitter hos 2-årige. Eller jo, Karla elsker legemad og bøger som rigtig mange andre børn gør - men der stopper min fantasi ligesom også. Jeg har simpelthen så svært ved at komme på noget til hende (hvilket jeg især bliver meget opmærksom på, når Karlas bedsteforældre spørger efter ønsker 🙈). Derfor er det virkelig rart, at LittleUnBox bare dumper de gode idéer lige ned i skødet på mig. Jeg har virkelig haft mange aha-oplevelser på den konto.
 
Jeg havde for eksempel ikke regnet med, at Karla ville kunne få SÅ meget leg og hygge ud af et par flødeboller eller en lagkage med lys lavet af træ. Alle - mennesker såvel som bamser, dinosaurer, og fantasivæsener - får serveret kage og flødeboller HVER DAG. Det er det sjoveste! 🎂 😄
Karla åbner LittleUnBox

En kærkommen pause

 
Jeg er simpelthen så glad for, at LittleUnBox og jeg faldt over hinanden. Og jeg er godt nok glad for, at man nu kan få boxen helt fra graviditeten til barnet et 3 år. Indtil videre har LittleUnBox været en kæmpe gave her i huset. Boxen har været en kærkommen pause midt i renovering, opstart af egen virksomhed og ja... en masse udfordringer (som de fleste jo oplever). Når vi får sådan en kasse med posten bliver vi alle glade - fordi Karla bliver så glad. Man har det jo aldrig bedre end sine børn, vel? Og når Karla jubler over en læbepomade og begejstret giver sig til at smøre den på mine læber med ordene "så du bli' fin, mor"... ja, så behøver jeg ikke så meget mere. 🥰
 
Boxen indeholder overraskelser og forkælelse til enten dig som er gravid eller til din baby/dit barn på helt op til 3 år. Indholdet er altid tilpasset dig som gravid eller til dit barns alder og udviklingstrin. Den er pis' genial. Det er den bare.